Mit liv med alkoholiske forældre

Vis stort billede Tilføj
Mit liv med alkoholiske forældre

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Mit liv med alkoholiske forældre


Bagsidetekst: I bogen fortæller jeg om mit liv med alkoholiske forældre. Jeg fortæller om, hvordan jeg har oplevet livet med alkoholiske forældre. Mine forældres alkoholisme har haft store konsekvenser for min barndom, ungdom og voksenliv. Jeg har oplevet mange vanskeligheder i f.eks. venskaber, parforhold og i mit sociale liv. Jeg har bla. været selvudslettende, angst, været ensom, haft en depression og mit selvværd har været meget lavt. Gennem uddannelse til Par og Psykoterapeut har jeg fået et godt liv. Jeg har fået bearbejdet min fortid, følelser og tanker, og jeg har lært at leve mit liv på en ny måde, så jeg oplever succes, tilfredshed, glæde og livskvalitet. Bogen indeholder også digte, jeg har skrevet og fotos. Jeg håber, at bogen kan inspirere andre til at få et bedre liv.
Andet/uddybning iknh: I bogen beskriver og uddyber jeg, i konkret form, oplevelser og følelser. Jeg skriver om mit liv fra jeg var 10 år gammel og frem til i dag, i kronologisk rækkefølge. F.eks, fortæller jeg om svigt, uretfærdighed, skyldfølelser, afmagt, ensomhed, isolation, mangel på kærlighed og psykisk sygdom. Det jeg oplevede i barndommen har haft stor indvirkning på mig, både i barndommen og i voksenlivet. Mine forældres adfærd, fravær, alkoholisme og manglende overskud gjorde mig meget ensom.
Jeg fortæller om hvordan jeg har fået det godt igen. Uddannelse til Par og Psykoterapeut har ændret mit liv. Uddannelse og psykoterapi har medført et nyt og godt liv. Jeg beskriver de psykoterapeutiske processer, jeg har gennemgået, hvordan jeg har arbejdet med mig selv, og hvordan jeg har integreret en ny måde at leve på. Jeg bidrager med min historie, og håber at andre kan drage nytte af den.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Møller
Sideantal: 448
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Helle Møller
Omslagsgrafiker: Helle Møller
Forord af: Helle Møller
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Helle Møller
Tegnet af: Helle Møller
Fotograf: Carl-Mar Møller
Fagredaktør: Carl-Mar Møller
Udgiver: Carl-Mar Møller
Bredde: 177 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 1216 g
Udgivelsesdato: 19 Feb 2015
Oplagsdato: 19 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799218486

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mit liv med alkoholiske forældre Carl-Mar Møller