Mit liv i rampelyset

Vis stort billede Tilføj
Mit liv i rampelyset

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Historien om Charley Kaye er historien om Amagerdrengen, der blev verdensberømt artist, politiker og teaterdirektør. I 60’erne og 70’erne optrådte Charley Kaye først med sin makker, Jørn, med et vovet artistnummer på scener i hele Europa – og siden med sin smukke engelske hustru, Belita, i verdens største varieteer. Sammen havde ægteparret et berømt nummer, hvor Charley Kaye udfoldede sig både som artist og chimpanse.

Herhjemme fik showmanden Volmer Sørensen øje på det usædvanlige artistpar, og det lykkedes Volmer Sørensen at få dem hjem og optræde på de danske scener også, blandt andet i Nykøbing Falster Revyen. Charley og Belita blev nære venner med Volmer Sørensen, og da artistdagene var ovre, var det med inspirationen fra ham, at de genåbnede Røde Kro Teater på Amager og gennem 18 år arrangerede den ene publikumssucces efter den anden.

Charley Kaye har desuden siddet i Københavns Borgerrepræsentation samt været årets Ama’rkaner sammen med Belita. I dag nyder han sit otium i Dragør – og holder stadig sammen med Belita.

Mit liv i rampelyset er skrevet af Charley Kaye selv ved hjælp fra Erik Mertz fra Danske Cirkusvenner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charley Kaye
Sideantal: 166
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 149 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 252 g
Udgivelsesdato: 16 Mar 2015
Oplagsdato: 16 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308152

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mit liv i rampelyset Skriveforlaget