Mit fantastiske liv - som menneske og bonde

Vis stort billede
Mit fantastiske liv - som menneske og bonde

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Biografi om Christian Boll:
Jeg blev født 1946 og voksede op på en mindre bondegård på Mors. Min store drøm var tidligt at få min egen bondegård og at finde en sød og dygtig pige, jeg kunne dele livet med. Jeg havde samtidig en vild ønskedrøm om at opleve hele verden, hvis det var muligt.
Som 21-årig var de to første ønsker gået i opfyldelse for mig, og fire år senere lykkedes det mig endog at købe en historisk herregård. Bogen fortæller om den besværlige vej hertil og om livet såvel i bondekulturen som på herregården.
Efter 14 år med både anstrengelser og glæder havde jeg nået meget af det, jeg havde kæmpet for. Jeg valgte derfor at sælge herregården for at kunne opleve den økonomiske frihed, der kunne sætte mig i stand til at gøre alt det, jeg ønskede. Nu kunne jeg for eksempel opfylde min drøm om at rejse, og indtil videre er det blevet til besøg i 42 lande. Disse oplevelser kan man også læse om.
Jeg har haft et fantastisk spændende og indholdsrigt liv indtil nu. I denne bog vil jeg gerne fortælle ærligt om både gode og dårlige oplevelser i mit liv for at give et indtryk af, hvordan livet i bondekulturen har været i min tid. Og så er det mit store ønske, at ungdommen kan lade sig inspirere af mine erfaringer og forstå, at meget kan lade sig gøre, hvis man vil gøre en vedvarende indsats for at få det til at ske.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Boll
Sideantal: 437
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Christian Boll
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 172 mm
Højde: 251 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 899 g
Udgivelsesdato: 10 Feb 2013
Oplagsdato: 10 Feb 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792975126

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Mit fantastiske liv - som menneske og bonde Mellemgaard