Min historie

Vis stort billede
Min historie

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Med over 500 kampe for Liverpool FC og 114 landskampe for England var det en af fodboldens helt store personligheder, der i sommer sagde farvel til europæisk topfodbold og drog på velaflønnet otium i LA Galaxy i USA: Steven Gerrard.

Hans sidste tacklinger til modstandere og fodboldfolk i Premier League havde han dog gemt til senere på året og sin selvbiografi, som allerede omtales som ’årets fodboldbog’ i England. Her lægger den tidligere ’captain’ nemlig ikke fingre imellem, når han fortæller om karrierens sidste, turbulente år i barndomsklubben Liverpool, hvor resultaterne ikke stod mål med fortidens meritter, og hvor den hæderkronede klub tabte terræn til verdens førende fodboldklubber og i dag spejder langt efter en ny storhedstid.

Gerrard går tæt på tidligere trænere, holdkammerater, modstandere og tager læseren med ind i sine inderste rum, når han fortæller om blandt andet Hillsborough-katastrofen; den fatale Chelsea-kamp i 2014, hvor han snublede og smed Liverpools mesterskabsmuligheder på gulvet; og om en skade i skridtet, der nær havde kostede ham hans ædlere dele.

Gerrard er en mand med humor, men også stor alvor, og han er ikke typen, der dvæler ved egen succes, men hellere ved livets bump på vejen. Det er en stor fodboldbiografi, ærlig og levende fortalt i tråd med andre af tidens markante sportsfortællinger, Agassis Open, Zlatans biografi osv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steven Gerrard
Sideantal: 472
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 183 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 899 g
Udgivelsesdato: 02 Mar 2016
Oplagsdato: 08 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771598254

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk