Mig, ”dem” og alle jer andre - livet med skizofreni

Vis stort billede
Mig, ”dem” og alle jer andre - livet med skizofreni

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mig, ”dem” og alle jer andre – livet med skizofreni er en selvbiografisk og selvreflekterende fortælling om forfatterens forløb med sygdommen skizofreni. Julie Sonne Vilstrup beretter om en personlig kamp som nyligt diagnosticeret med ikke en, men tre forskellige psykiatriske diagnoser. Hun tager læseren med på den lange rejse tilbage til sig selv, efter hun er blevet afsporet af sin egen psyke. Og hun fortæller ikke alene om, hvordan hun fandt tilbage til livet, men også hvordan hun fandt ind til sig selv.

Uddrag af bogen

Igennem hele min barndom og opvækst havde jeg haft tanker om, at hele verden var en facade. At alt lige fra veje til supermarkeder, togstationer og skoler var falske, og at de udelukkende var kulisser, der var sat op af ”dem,” der fulgte efter mig, for at jeg skulle tro, at verden så sådan ud. At alle de folk, der gik forbi mig i landskabet, var mine naboer, venner, lærere, fremmede og andre mennesker, som havde deres eget liv i denne verden, nøjagtigt som jeg havde. Men at de i virkeligheden var statister, der var hyret til at optræde for mig, så jeg skulle tro, jeg var en del af livet.

Om forfatteren

Julie Sonne Vilstrup (f. 1982) lever med sygdommen skizofreni. Hun føler, det er vigtigt at dele sine erfaringer om sygdommen med andre, så derfor har hun valgt at skrive denne bog. Hun har tidligere udgivet børnebogen Isbjørnen Frederik vil have en ven , som er illustreret med hendes egne fotografier af dyr.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julie Sonne Vilstrup
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 151 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 340 g
Udgivelsesdato: 10 May 2015
Oplagsdato: 10 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793328129

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mig, ”dem” og alle jer andre - livet med skizofreni Mellemgaard