Medicinmanden - Niels Harboe og hans magiske livsværk

Vis stort billede
Medicinmanden - Niels Harboe og hans magiske livsværk

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Som dreng splittede han kalvehoveder. Som ung læge og forsker blev han andelshaver i en skelsættende Nobelpris, og som ustyrlig opfinder og æresdoktor foldede han sig ud som en af de største og mest originale iværksættere i dansk universitets- og erhvervsliv. Hans navn er Niels Harboe. Som præstesøn i en urgammel slægt af bryggere og andet godtfolk blev han pioner i en avanceret helseindustri, der skabte leverum for syge og jobs for flygtninge og handicappede.


Niels Harboes livsværk hjælper i dag millioner af mennesker til en hurtig og præcis diagnose, så de i tide kan behandles for kræft og andre livstruende sygdomme. Selv var han formand for fire danske verdensfirmaer og blev en nøjsom og gavmild mangemillionær. Dronningen hyldede inspiratoren Harboe som et stort knudret egetræ, der lader lyset slippe gennem kronen til en frodig underskov.
Journalist og forfatter Alex Frank Larsen tegner i denne bog et nuanceret og fascinerende portræt af et usædvanligt menneske - forsker, humanist og købmand i én og samme person.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alex Frank Larsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Vandkunsten
Bredde: 146 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 36 mm
Vægt: 908 g
Udgivelsesdato: 06 Aug 2014
Oplagsdato: 06 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776953027

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Medicinmanden - Niels Harboe og hans magiske livsværk Forlaget Vandkunsten