Man kan sagtens være bagklog (storskrift)

Vis stort billede
Man kan sagtens være bagklog (storskrift)

1 493,75 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

MAN KAN SAGTENS VÆRE BAGKLOG er den længe ventede erindringsbog af Preben Wilhjelm, en af de seneste halvtreds års mest markante politiske personligheder.


PW voksede op i Valby som søn af en enlig mor, efter at hans far, der sejlede som styrmand, var omkommet ved en ulykke, da PW var fem år gammel. Vi får fortællingen om en barndom og ungdom præget af ansvar og pligter og en tidlig sans for retfærdighed og sociale forskelle, som lagde grunden til det senere politiske engagement.
Preben Wilhjelm var mønsterbryder - han var den første i sin familie til at tage en studentereksamen, og senere uddannede han sig til fysiker. Han deltog aktivt i stiftelsen og ledelsen af Socialistisk Folkeparti og i sprængningen i 1967, der førte til dannelsen af Venstresocialisterne. PW var folketingsmedlem for VS i fire perioder frem til 1984.
Bogens hovedvægt ligger på folketingsårene, hvor PW hørte til de skarpeste og klareste debattører. Det var dog velkendt, at PW næsten konstant tilhørte et mindretal blandt de aktive i det meget urolige parti. I bogen beskriver han selv det sprudlende miljø omkring VS, der aldrig fik politisk magt - men stor indflydelse på opinionen i en årrække, der var præget af opbrud og voldsomme forandringer.
Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagtseende i 2 bind i serien MAGNA Lindhardt og Ringhof.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Preben Wilhjelm
Sideantal: 436
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Lindhardt & Ringhof
Udgivelsesdato: 04 Apr 2016
Oplagsdato: 04 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711512678

Sprog

Dansk

Man kan sagtens være bagklog (storskrift) Lindhardt & Ringhof