Madam Secretary

Vis stort billede
Madam Secretary

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Madeleine Albrights erindringer blev en bestseller ved udgivelsen i 2003. Det er en fascinerende skildring af Albrights, USA’s første kvindelige udenrigsministers bemærkelsesværdige liv. I otte år, under Bill Clintons to præsidentperioder, deltog hun på højeste niveau i nogle af vor tids mest dramatiske begivenheder – fra fredsbestræbelserne i Mellemøsten til Natos interven-tion i Kosovo og USA’s mildt sagt besværede forhold til Iran, Irak og Nordkorea.

I denne tankevækkende bog reflekterer Madeleine Albright over sin personlige historie, opvæksten i det krigshærgede Europa, opdagelsen sent i livet af sin jødiske baggrund og bedsteforældrenes død i de nazistiske koncentrationslejre. Hun skriver åbenhjertigt om den svære balancegang, når karriere og familieliv skal forenes og hun skriver med dyb indsigt om amerikansk og international politik.

Mange af de politiske udfordringer, som Madeleine Albright måtte slås med som udenrigsminister, er endnu i dag uløste, og bogen fremstår også derfor som et stykke begavet historieskrivning, som gør os klogere på verden af i dag.

Til denne nye udgave af sine erindringer har Madeleine Albright tilføjet en ny epilog, skrevet i lyset af en ny demokrat, Barack Obama, i præsidentembedet, og under indtryk af reaktionerne på udgivelsen af Vinter i Prag, hendes bog om Tjekkoslovakiet og den tjekkiske families historie i årene omkring 2. Verdens-krig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Madeleine Albright
Sideantal: 598
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 163 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 48 mm
Vægt: 849 g
Udgivelsesdato: 18 Jun 2013
Oplagsdato: 18 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712049357

Sprog

Dansk