Lys i livet PB

Vis stort billede
Lys i livet PB

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Jane Aamund(f.1936) er en af Danmarks mest succesfulde forfattere. Vi kender hende som en nydelig dame i spadseredragt, men bag det pæne ydre gemmer sig en fandenivoldsk og meget politisk ukorrekt kvinde. Hendes liv har taget flere sving end de flestes, og med tre ægteskaber og mandebekendtskaber på adskillige kontinenter bag sig har hun sagt goddag og farvel oftere end så mange andre. Hun har levet livet til kanten og gjort ting, som alle andre rystede på hovedet af. Og hun har betalt prisen for det.
Men frem for alt er hun en ukuelig optimist og fighter, der trods kræftsygdomme, kroniske smerter, skilsmisser og tab stædigt opsøger lyset i livet og altid er på udkig efter et godt grin at læne sig op ad. Humoristisk og usentimentalt fortæller hun blandt andet Cecilie Frøkjær om, hvordan hun tackler sin angst, hvorfor hun er skrækkelig at være gift med, og hvordan hun bejler til lykken.
I Lys i livetforholder hun sig ærligt og ukrukket til de udfordringer, hun har mødt, de sejre hun har vundet, de fejltagelser, hun begik - og ikke mindst de mange farverige mennesker, der har krydset hendes vej.
Cecilie Frøkjær(f. 1968) er journalist og har været på ""Go' Morgen Danmark"" siden 1996. I 2001 udgav hun bogen Gennem østrogenmuren, en åbenhjertig fortælling om kvinder og kvindeliv i dagens Danmark. I Lys i livetmøder hun Jane Aamund med den humor, interesse og de kærlige indspark, der gør samspillet mellem de to kvinder berigende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cecilie Frøkjær / Jane Aamund
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 4
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 279 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2014
Oplagsdato: 10 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771592276

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Lys i livet PB People'Spress