Lykkens Brud - Simona Abdallahs historie

Lykkens Brud - Simona Abdallahs historie Forstør

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

LYKKENS BRUD er en fascinerende fortælling om en ung muslimsk kvindes kamp for at leve sit liv, som hun vil. Det er en historie om at have modet til at vælge sin egen vej og følge sit hjerte og sine drømme på trods af familieforventninger, religiøse og kulturelle traditioner og social kontrol.
Simona Abdallah, 33 år, er barn af en palæstinensisk flygtningefamilie med et strengt og traditionelt moralkodeks og er opvokset i Gellerupparken i Århus. Som helt ung bliver hendes dybe ønske om at spille på tromme begrænset af en kultur, der kun tillader mænd at spille på den traditionelle arabiske darbuka-tromme, som hun har forelsket sig i.
Den eneste mulighed for komme væk fra pigeværelset og løsne op for familiens snærende bånd er gennem ægteskab. Så selvom hun aldrig har haft følelser for mænd, gifter hun sig som 17-årig for at opnå mere frihed. Men efter fire forlovelser og to skilsmisser står det klart for hende, at ægteskab langt fra er vejen til det frie liv – som kunstner og menneske – hun ønsker sig. Nu, 13 år efter, er Simona Abdallah en anerkendt percussionist, der har spillet med internationale navne som Natacha Atlas og Cheb Khaled, danske kunstnere som Lis Sørensen og Aura Dione og været det musikalske indslag i Casper Christensen og Frank Hvams show Nu som mennesker.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Minna Grooss
Sideantal: 189
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Pocket
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Informations Forlag
Bredde: 112 mm
Højde: 179 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 119 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2013
Oplagsdato: 31 Jan 2013
Varefakta
Reference

b-9788775144037

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Lykkens Brud - Simona Abdallahs historie Informations Forlag