Lennon uden filter - Det sidste store interview med John Lennon og Yoko Ono

Vis stort billede Tilføj
Lennon uden filter - Det sidste store interview med John Lennon og Yoko Ono

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Lennon uden filteraf David Sheff er det sidste store interview, der blev lavet med John Lennon. Det blev trykt den 6. december 1980. 7. december ringede Yoko Ono til David Sheff og fortalte, at hun og John var begejstrede over resultatet. 8. december skød og dræbte Mark Chapman sit idol John Lennon. Nu kommer interviewet for første gang på dansk.
I sommeren 1980 havde John Lennon i fem år været uden for offentlighedens søgelys og havde koncentreret sig om at være hjemmegående far og opfostre sin søn Sean, mens Yoko Ono tog sig af forretningerne. Men nu sagde rygterne at John Lennon havde samlet et hold musikere og var i gang med at indspille en ny plade.
Det lykkedes for David Sheff at få adgang til Dakota-bygningen i New York og at få del i John Lennons og Yoko Onos personlige tanker og drømme. På kontoret, i køkkenet, på gaden og i studiet optog Sheff mere end 20 timers bånd, hvor han med John og Yoko diskuterer alt fra barndom over Beatles til fremtidige projekter.
Et af bogens højdepunkter er John Lennons gennemgang af Beatles sangkatalog, hvor han fortæller om inspirationskilder, og hvem der skrev tekst og musik i de enkelte sange.
“Betegnende nok brænder Lennons egne, 33 år gamle, ord stærkere igennem end nok så mange biografier og hyldester”.4 stjerner Gaffa
“I modsætning til næsten alle andre bøger, hvor John Lennon er hovedperson, så er det her manden selv, der fortæller sin historie. Det er gribende, smukt, råt og ret fantastisk at læse”.Litteratursiden
“Bogen giver et detaljeret indblik i geniets (Lennons) arbejdsproces og tager læseren med på en musikalsk rejse”.Bibliotekerne
“… interessant læsning og en væsentlig brik i billedet af den komplekse kunstner”.4 stjerner BT
Et fascinerende, detaljeret indblik i et musikalsk genis arbejdsproces .... En værdifuld bog.''New York Times
"David Sheff s sympatiske spørgsmål fremkaldte så meget af Beatles historie, Lennons tidligere og nuværende intellektuelle overvejelser og hans fremtidige planer, at interviewet næppe ville have været mindre medrivende og vigtigt, selv om det er ikke oplyst af en tragedie."Los Angeles Times"
Interviewet er et smukt bevis på, at noget af det bedste kunst Lennon/Ono skabte var deres liv."Time
"Det mest afslørende selvportræt af John Lennons karriere ..."People

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Sheff
Sprog: Dansk
Originaltitel: All we are saying
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Ec Edition
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 445 g
Udgivelsesdato: 08 Oct 2013
Oplagsdato: 08 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793046016

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Lennon uden filter - Det sidste store interview med John Lennon og Yoko Ono Ec Edition