Lars Christiansen - Fra spids vinkel

Vis stort billede
Lars Christiansen - Fra spids vinkel

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ingen dansk herrehåndboldspiller har oplevet så meget som venstrefløjen Lars Christiansen, landsholdets showmand og veteran, der siden debuten i 1992 har optrådt flere gange og scoret mere end nogen anden i rødt og hvidt.

Vidunderdrengen fra Vidar i Sønderborg var med, dengang landsholdet gik fra fiasko til fiasko og levede en kummerlig tilværelse i skyggen af damelandsholdet - med hans kone Christina Roslyng som en af de populære håndboldbabes. Og han er med i dag, hvor herrelandsholdet er regerende europamestre og hele nationens yndlinge.

I denne bog fortæller Lars Christiansen om landsholdets udvikling fra tegneseriehold til guldhold med skrammer. Han skildrer tilværelsen som højt betalt håndboldspiller i den nordtyske storklub SG Flensburg-Handewitt, hvor han på 13. år holder topniveauet i verdens hårdeste liga. Og han åbner dørene til såvel privatlivet som omklædningsrummet i et håndboldmiljø, hvor granvoksne mænd kommer i klammeri, og hvor man pludselig kan se sig selv hængt ud på avisforsiderne som reklamesøjle for en pornogigant.

Fra spids vinkel er en lige-ud-af-posen-biografi fra Danmarks og verdens bedste håndboldspillere. Sat ind lige så frækt og rapfodet som vi kender ham på banen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Erik Juul / Jan Løfberg
Sideantal: 341
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 151 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 638 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2012
Oplagsdato: 05 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373592

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Lars Christiansen - Fra spids vinkel People'Spress