Ladies i gummistøvler - To danske kvinders eventyrlige beretning om mennesker og livet i det pittoreske Sydengland

Vis stort billede Tilføj
Ladies i gummistøvler - To danske kvinders eventyrlige beretning om mennesker og livet i det pittoreske Sydengland

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fri for forpligtelser med mænd og børn får to middelaldrende veninder lyst til at prøve noget helt nyt i deres liv og flytter fra bylivet i København til landsbylivet i det pittoreske Sydengland. Her skiftes de høje hæle ud med gummistøvler. De oplever en natur og en dagligdag, der til forveksling minder om episoder af Barnaby - altså lige bortset fra mordene - de bliver venner med en lang række interessante og usædvanlige mennesker, deriblandt en jagthundetræner, en 80-årig dame som laver buestrenge til brug i film, en specialist i kidnapninger fra Sydamerika og mange flere. De bliver indviet i fantastiske livshistorier og selv indrulleret i nogle af grevskabet Dorsets mange frivillige aktiviteter.
En begivenhedsmættet og bekendtskabsrig fortælling om livet og mennesker fra en historisk og romantisk egn af England. Fortalt af to kvinder der i en moden alder har modet til at realisere, hvad mange kun oplever at drømme om.
Hanne Tang Christensen læste engelsk på Aarhus Universitet og har oversat en lang række skønlitterære værker af bl.a. Martin Amis, Sybille Bedford, Dick Francis, Minette Walters, Edith Wharton.
Liv Bentsen var i mange år i udenlandsk redaktion på Gyldendal og fra 1993-98 redaktør og senere litterær direktør hos Lindhardt og Ringhof.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Tang Christensen / Liv Bentsen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 158 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 467 g
Udgivelsesdato: 22 Aug 2013
Oplagsdato: 22 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746252

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Ladies i gummistøvler - To danske kvinders eventyrlige beretning om mennesker og livet i det pittoreske Sydengland Muusmann'Forlag