Kys fra Katie - En historie om utrættelig kærlighed og livsforvandling

Vis stort billede Tilføj
Kys fra Katie - En historie om utrættelig kærlighed og livsforvandling

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

At elsker den enkelte

Hvad kunne få en attenårigelevrådsformand og baldronning, der var i gang med sit sidste skoleår iNashville, Tennessee, til at være ulydig mod sine forældre og skuffe dem ved atgive afkald på college, knuse sin lillebrors hjerte og miste alle sine vennerbortset fra nogle få (fordi de troede, hun var blevet skør) og slå op med sitlivs kærlighed, alt sammen for at hun kunne flytte til Uganda, hvor hun kunkendte ét menneske og ikke engang talte sproget? Etlidenskabeligt ønske om at følge Jesus.

Katie Davis tog på en kortmissionsrejse til Uganda i juleferien under sit sidste år på High School, ogher blev der vendt fuldstændig op og ned på hendes liv. Hun oplevede, at hunblev så dybt bevæget af menneskene i Uganda og de behov, hun så, at hun vidste,det var hendes kald at vende tilbage og tage sig af dem. Katie, en karismatiskog velformuleret ung kvinde, der har adopteret tretten børn i Uganda oghar etableret en organisation, Amazima, som bespiser og sender yderligerehundredvis i skole, mens de bliver undervist i Jesu Kristi ord.

Kys fra Katie inviterer læserne med på en radikal kærlighedsrejsehen ad de røde jordveje i Uganda. Du vil le og græde sammen med Katie, når hunfølger Jesus ind i det umulige og finder glæde og skønhed under støvet. Katieog hendes børn fryder sig over at sige ja til de mennesker, Gud sætter forandem, og udfordrer læserne til at gøre det samme; at ændre verden et menneske adgangen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Beth Clark / Katie Davis
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Bruce Gore
Originaltitel: Kisses from Katie
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Britta Linde
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 143 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 486 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 2014
Oplagsdato: 14 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771325348

Sprog

Dansk

Kys fra Katie - En historie om utrættelig kærlighed og livsforvandling Forlaget Scandinavia