Kuppet - Historien om danmarkshistoriens største røveri

Kuppet - Historien om danmarkshistoriens største røveri Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Operationen krævede 11 skraldebiler, en gummiged og fire kraftfulde Audi’er. Bevæbnet med militæreangrebsvåben trængte seks røvere en augustnat i 2008 ind i Dansk Værdihåndtering og kørtederfra med mindst 70 millioner kroner og politiet i hælene. Med røveriet i Brøndby var den globale,højteknologiske og afstumpede kriminalitet på opsigtsvækkende vis ankommet til Danmark.

KUPPET er beretningen om danmarkshistoriens største røveri. Det er samtidig en rejse ind i den moderne kriminalitets skyggeverden. Derinde stilles nogle af Skandinaviens mest kyniskeforbrydere spørgsmålet: Hvorfor gjorde I det?

Line Holm Nielsen er featureskribent på Berlingske, hvor hun står bag nogle af avisens mest opsigtsvækkende og velskrevne serier som Undtagelsen og I Victorias navn.

Hun modtog i 2010 Kr. Dahls Mindelaget, og hendes journalistik har bragt omtale med sig i internationale medier som Sunday Times og Bild Am Sonntag.

Line Holm Nielsen er to år i træk blevet nomineret til landets fineste journalistiske pris, Cavling-prisen, senest i 2012 for den digitale fortælling KUPPET, som denne bog er baseret på. Komitéen kaldte KUPPET for en fortælling ”med overblik, veludviklet sprogligt overskud og dramatisk talent”.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Line Holm Nielsen
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 428 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2013
Oplagsdato: 26 Mar 2013
Varefakta
Reference

b-9788771374162

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kuppet - Historien om danmarkshistoriens største røveri People'Spress