Kuppet - Historien om danmarkshistoriens største røveri

Vis stort billede
Kuppet - Historien om danmarkshistoriens største røveri

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Operationen krævede 11 skraldebiler, en gummiged og fire kraftfulde Audi’er. Bevæbnet med militæreangrebsvåben trængte seks røvere en augustnat i 2008 ind i Dansk Værdihåndtering og kørtederfra med mindst 70 millioner kroner og politiet i hælene. Med røveriet i Brøndby var den globale,højteknologiske og afstumpede kriminalitet på opsigtsvækkende vis ankommet til Danmark.

KUPPET er beretningen om danmarkshistoriens største røveri. Det er samtidig en rejse ind i den moderne kriminalitets skyggeverden. Derinde stilles nogle af Skandinaviens mest kyniskeforbrydere spørgsmålet: Hvorfor gjorde I det?

Line Holm Nielsen er featureskribent på Berlingske, hvor hun står bag nogle af avisens mest opsigtsvækkende og velskrevne serier som Undtagelsen og I Victorias navn.

Hun modtog i 2010 Kr. Dahls Mindelaget, og hendes journalistik har bragt omtale med sig i internationale medier som Sunday Times og Bild Am Sonntag.

Line Holm Nielsen er to år i træk blevet nomineret til landets fineste journalistiske pris, Cavling-prisen, senest i 2012 for den digitale fortælling KUPPET, som denne bog er baseret på. Komitéen kaldte KUPPET for en fortælling ”med overblik, veludviklet sprogligt overskud og dramatisk talent”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Line Holm Nielsen
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 142 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 428 g
Udgivelsesdato: 12 Mar 2013
Oplagsdato: 26 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771374162

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kuppet - Historien om danmarkshistoriens største røveri People'Spress