Krumvejen

Vis stort billede
Krumvejen

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Som det nævnes i de indledende ord, kan sprog, korrektur etc. i denne bog ikke bruges som rettesnor i dansk sprogformidling, hverken mundtligt eller skriftligt.
Derimod er “Krumvejen” en beskrivelse af det liv Johnny forsøger at føre efter det blev klart for ham at der var en anden mening med livet end det, at ture rundt i verdens havnebyer som sømand, leve livet i spænding som bartender, drive kriminel aktivitet nu og da ved f.eks at sælge hash og hvad der ellers bød sig, samt at have det sjovt i en motorcykelklub. Uddrag fra denne livsfærd vil blive fortalt.
Men nogle år efter han næsten mistede livet, på grund af spritkørsel, lærte han kristendommen at kende og fik gennem den, håbet om evigt liv i paradiske omgivelser. Bibelen giver jo løfte om evigt liv på jorden skønt denne meddelelse aldrig nævnes i kirkerne.
Hvorfor står det sådan til? - Det bliver faktisk også belyst i denne fortælling, hvor der specielt i sidste del gøres opmærksom på den kamp for sandheden, flere og flere mennesker slutter sig til. I øjeblikket, år 2008, er der omkring syv millioner mennesker fordelt i 236 lande og områder som tager del i forkyndelsen af bibelens budskab. Et budskab som de navnkristne bevidst “overser”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johnny Bak Sørensen
Sideantal: 228
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 135 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 313 g
Udgivelsesdato: 19 Jan 2009
Oplagsdato: 20 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776912635

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk