Krigsveteran for altid - Fem hjemvendte soldaters personlige beretninger om deres udsendelse i 90'erne og årene der fulgte

Vis stort billede
Krigsveteran for altid - Fem hjemvendte soldaters personlige beretninger om deres udsendelse i 90'erne og årene der fulgte

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Han ejer ikke noget længere, har ingen kæreste, bil eller hus. Han kan ikke arbejde eller komme til Irak eller Afghanistan, hvor hans liv giver mening. Det eneste, han har, er datteren Amalie. Han er ikke et øjeblik i tvivl om, at det kun er for hendes skyld, han holder sig i live.
Tonny, Jesper, Kristian, Torben og Martin blev sendt til Bosnien, da krigen rasede på Balkan i 1995. De var unge, spændte og glædede sig. De kunne ikke vide, hvor høj prisen ville blive. At de ville komme til at leve med krigens rædsler resten af deres liv.
Da Jesper kom hjem, blev han mere og mere apatisk, og til sidst kunne han ikke binde sine snørebånd. Tonny måtte ryge større og større joints for bare at kunne sove. Kristian blev såret og kunne ikke være tæt på kvinder. Da Torben kom til Afghanistan, vendte Balkan tilbage i hans hoved. Martin fik et lederjob og opdagede først, at han havde post- traumatisk stress, da han brød sammen.
I snart 20 år har de fem mænd kæmpet for en normal hverdag. De fortryder intet, men de håber, at verden vil lære af deres fortællinger om, hvor svært det kan være at finde fred efter en krig.
Vi står hele tiden med nye generationer af danske krigsveteraner. Hvilken fremtid har de? Kan de finde ro fra krigen? Denne bog giver ingen svar, men den giver et hidtil ukendt indblik i de livslange udfordringer, der venter Danmarks krigsveteraner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Thomsen
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Trine Kirketerp, Graflab
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Birgitte Svennevig
Udgiver: Forlaget Harald
Bredde: 154 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 337 g
Udgivelsesdato: 04 Sep 2012
Oplagsdato: 04 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799432844

Sprog

Dansk

Krigsveteran for altid - Fem hjemvendte soldaters personlige beretninger om deres udsendelse i 90'erne og årene der fulgte Forlaget Harald