Krigeren - Fortællingen om Luis Suárez

Vis stort billede Tilføj
Krigeren - Fortællingen om Luis Suárez

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Luis Suárez er en af verdens bedste angribere og den måske mest kontroversielle skikkelse i moderne topfodbold. Verden vred sig i forargelse, da han ved VM i ’14 bed den italienske forsvarer Chiellini i skulderen. Og fire år tidligere tog han som Maradona ”Guds hånd” til hjælp i en af største VM-skandaler i nyere tid.

Suárez VIL vinde, og han er klar til at tage alle kneb i brug. For at forstå nuancerne i fortællingen om ham, må man søge langt tilbage i den uruguayanske fodboldkultur og analysere de unge år nærmere. Det har forfatteren til denne bog, forsker og historiker Andreas Rasch-Christensen, gjort. Gennem researchrejser til Uruguay, Holland og England og et væld af interviews med ungdomstrænere og andre folk, der har været tæt på Suárez gennem alle årene, stykker han et billede sammen af en mand, der veksler mellem vidt forskellige personligheder på og uden for banen.

KRIGEREN er en sportsbiografi med en usædvanlig dybde og grundighed. Den henvender sig til alle de fodboldentusiaster, der ikke blot køber det overfladiske mediebillede, men derimod ønsker at forstå fodboldspilleren og mennesket Luis Suárez fuldt ud.


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Rasch-Christensen
Sideantal: 298
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 218 mm
Udgivelsesdato: 19 Mar 2015
Oplagsdato: 19 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601749

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Krigeren - Fortællingen om Luis Suárez Turbine