Kennedy - Liv og død i Det Hvide Hus

Vis stort billede
Kennedy - Liv og død i Det Hvide Hus

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hele verden går i stå, da nyheden om et skudattentat mod præsidenten tikker ind fra Dallas, Texas den 22. november 1963.

John F. Kennedys tusinde dage i Det Hvide Hus har været et historisk drama uden sidestykke. Amerika balancerer på randen af åben krig mod kommunismen. Borgerrettighedskampen splitter nationen indefra. Og bag præsidentens ryg kæmper hans nærmeste en bitter strid om pladsen som hans efterfølger.

At det skal slutte sådan, er ikke til at fatte.JFK er død. Fældet af en gal mands kugle.

Bill O’Reillys og Martin Dugards bestseller om John F. Kennedy er en medrivende og intens fortælling om alle de mænd, præsidenten var. Det er historien om statsmanden, der samlede amerikanerne i en angstfuld tid. Om Jackies John – ægtemanden, der slog dørene op til Det Hvide Hus og delte sin families intime liv med hele verden, i medgang og modgang. Og om levemanden med det hemmelige liv og de talløse affærer. Og så er det historien om Lee Harvey Oswald. En enspændernatur med storhedsvanvid, der flakkede om på bagsiden af den amerikanske drøm. Indtil den dag, han besluttede sig for at skyde præsidenten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martin Dugard / Bill O’Reilly
Sideantal: 368
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 667 g
Udgivelsesdato: 02 Sep 2013
Oplagsdato: 02 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771375039

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kennedy - Liv og død i Det Hvide Hus People'Spress