Kan jeg dø af det, mor?

Vis stort billede
Kan jeg dø af det, mor?

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Et af forældres værste mareridt er, at der skal ske noget med deres børn. At de fx skal blive ramt af en livstruende sygdom.
Det oplevede Karin Mørch, da hendes ældste datter som 6-årig fik konstateret ti kavernøse hæmangiomer i hjernen– knuder som ikke er ondartede, men kan vokse eller begynde at bløde og på den måde forårsage hjerneskade.
KAN JEG DØ AF DET, MOR er Karin Mørchs beretning om, hvordan livet kan forandre sig på et splitsekund, om det 10-årige sygdomsforløb og om, hvordan man som forælder sættes på en næsten umulig prøve: Man skal både hjælpe sit barn gennem forløbet med færrest muligt ar på sjælen, træffe alle de svære valg og samtidig overleve som familie med tre andre børn.
Hun fortæller også, hvor problematisk det kan være at træffe de svære og meget komplicerede valg, når selv eksperterne ikke altid er enige, og hvor vanskeligt det kan være at få den rette behandling, hvis man ikke har ressourcerne og talegaverne i orden.
"På mange måder er det en bemærkelsesværdig bog. For den rummer både den personlige beretning om angsten for at miste sit barn og det pres, som hun og Ilyas far, Kristian, lever under i mange år. Men er også en vidende og detaljeret indføring i den sindrigt indrettede hjerne, højt specialiserede behandlingsmetoder og konsekvenserne af dem. Og dertil en beskrivelse af det store arbejde, som denne familie selv gør for at sikre, at deres datter får den bedste behandling for sin sygdom. Det er imponerende - og medrivende at følge med i."
- Kristeligt Dagblad

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karin Mørch
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 143 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 501 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2011
Oplagsdato: 08 Sep 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771084634

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Kan jeg dø af det, mor? Peoples Press