Kaj Munk I - Kaj Munk og den stærke mand

Vis stort billede
Kaj Munk I - Kaj Munk og den stærke mand

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I: Kaj Munk og den stærke mand.
Digterpræsten i Vedersø blev myrdet den 4. januar 1944. Med sin død for Danmark, for tro og frihed, blev han en lysende skikkelse i besættelsestidens vanskelige år.
Det er imidlertid i 1930’erne, at Kaj Munk har sine mest produktive år. Det er i disse år han er på alles læber, provokerende i sit forhold til de stærke mænd, Mussolini og Hitler. Han formår bedre end nogen at bringe sindene i kog. Ingen anden kulturpersonlighed i 1930’ernes Danmark afspejler så præcist som Munk årtiets tidsånd og konfrontationer. På basis af mere end 4000 avisudklip - og med Lise Munk som kommentator - har Bjarne Nielsen Brovst skabt et stort værk om den folkekære digter. En bredt anlagt beretning, som følger Kaj og Lise Munk gennem Europas skæbneår, og som uden omsvøb gør rede for de holdninger og holdningsskift, der prægede denne periode i digterens liv.
Bjarne Nielsen Brovst(f. 1947) er oprindelig uddannet boghandler. Han har i en lille menneskealder været højskoleforstander på Pensionisthøjskolen i Rude Strand ved Odder. Han er en landets absolut populæreste foredraagsholdere med ca. 100 foredddrag om året. Hans forfatterskab omfatter henved 100 titler i alle genrer: digte, romaner og biografier om bl.a. H.C. Andersen, Jeppe Aakjær, Martin A. Hansen og ikke mindst Kaj Munk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Nielsen Brovst
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 03 Jan 2014
Oplagsdato: 03 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770704045

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Kaj Munk I - Kaj Munk og den stærke mand Hovedland