Kærlighed og had i La Liga - Barcelona vs Real Madrid

Vis stort billede
Kærlighed og had i La Liga - Barcelona vs Real Madrid

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er Messi mod Ronaldo. Catalonien mod hovedstaden. Frihedskæmperne mod Francos fascister. Det er vidunderlige scoringer, uforglemmelige tricks, røde kort og slagsmål. Det er verdens to vigtigste fodboldklubber ansigt til ansigt. Det er andet og mere end sport. Det er FC Barcelona mod Real Madrid!


Den internationalt anerkendte fodboldskribent Sid Lowe går bag om sportsverdenens største rivalisering. En rivalisering, der har rødder i tiden omkring Den Spanske Borgerkrig, men ofte ikke er så sort/hvid som først antaget. Historikeren Lowe har talt med ikoner som Johan Cruyff, Alfredo Di Stéfano og Michael Laudrup, men også en række glemte helte, som ligeledes var med til at definere deres klub: Barcelona-angriberen, der sendte Real Madrid ud af Europa Cup’en for første gang nogensinde. Og præsidenten, der fejrede et af sin klubs mest magiske øjeblikke ved at springe i Themsen.
Kærlighed og had i La Liga er en underholdende undersøgelse af det historiske, politiske, sproglige, kulturelle og økonomiske bagtæppe, der går, hver eneste gang fodboldens to superklubber mødes på Camp Nou eller Estadio Santiago Bernabéu.
Forfatteren kommer i september Forlaget har inviteret forfatter Sid Lowe til Danmark. I samarbejde med fodboldklubben FCK afholder Turbine forlaget et arrangement, hvor pressen og fodbolddanmark kan møde forfatteren.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sid Lowe
Sideantal: 444
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Hans Krabbe
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 17 Sep 2014
Oplagsdato: 17 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417685

Sprog

Dansk

Kærlighed og had i La Liga - Barcelona vs Real Madrid Turbine