Kærlig hilsen fra Rom

Vis stort billede
Kærlig hilsen fra Rom

179,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Kia Bach har boet syv år på Det Danske Institut i Rom, hvor hendes mand var direktør. Gennem årene har hun skrevet dagbog om alle de spændende, skøre og varme oplevelser, hun har haft under opholdet. Hun har arbejdet med sigøjnere i kirken på Piazza Ungheria, hun har undervist i flygtningecentret i Den Amerikanske Kirke, og hun har arbejdet på den smukke protestantiske kirkegård, hvor bl.a. digterne Keats og Shelley ligger begravet. Hun har mødt Italiens præsident Giorgio Napolitano og mange andre italienske kulturpersonligheder. Hun har også mødt en række spændende personer på Instituttet, der i det hele taget har været ramme om mange store oplevelser.

Uddrag af bogen:

Erik og jeg sidder og puster ud i stuen. Det er lørdag eftermiddag. Vi har været i GS, Roms store supermarked, for at lave storindkøb af yoghurt, æg, mælk, kartofler, rugbrød, kort sagt alt, som er svært at have med hjem på cykel fra de store markeder. Vi sidder og læser aviser, La Repubblica og Corriere della Sera. Jeg drikker kaffe og Erik en øl. Nu ringer det på dørklokken. Erik tager den. Han kommer ind i stuen kort tid efter og ser lidt forvildet ud. Der blev sagt: ”Det er hr. Møller, der står her udenfor. Må man komme ind og hilse på?” ”Jamen, tror du, det er DEN hr. Møller?” ”Jamen hvad ved jeg?” Jeg tager en jakke på og går ned og lukker op,” siger Erik. ”Du rydder op!”

Om forfatteren: Kia Bach er født i Nordjylland i 1947 og er uddannet lærer på Hjørring Seminarium. Som lærer har hun især arbejdet med indvandrere og børn og unge med problemer, bl.a. på et behandlingshjem i Århus Amt. Kia Bach er gift med komponist Erik Bach.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kia Bach
Sideantal: 145
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Bente Nordstjerne Petersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Kia Bach
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 146 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 255 g
Udgivelsesdato: 30 Jun 2013
Oplagsdato: 30 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793025523

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Kærlig hilsen fra Rom Mellemgaard