Junglepigen - Den fantastiske og sande historie om en pige, der voksede op blandt aber

Vis stort billede
Junglepigen - Den fantastiske og sande historie om en pige, der voksede op blandt aber

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den fantastiske og sande historie om en pige, der voksede op blandt aber i junglen.


Marina Chapman lever nu et helt normalt liv i en engelsk landsby med sin engelske ægtemand. Men hendes liv har ikke altid været så roligt!
Som 4-årig blev hun bortført fra sit hjem og overladt til sig selv i den colombianske regnskov. Den lille pige flakker forskræmt, forladt og forkommen om i junglen, mens hun venter på, at hendes mor skal komme og finde hende. Efter nogle dage støder hun på en flok af capuchin-aber – og dette bliver vendepunktet for hende. Af aberne lærer hun, hvad hun kan tage til sig af føde i junglen, og hun tilpasser sig langsomt livet i de nye omgivelser. Abeflokken giver hende en følelse af selskab og tryghed, og med tiden tager de hende til sig. De næste 5 år i junglen sammen med aberne giver hende nogle bemærkelsesværdige evner til at klatre og kommunikere med aberne – men gør, at hun fuldstændig glemmer sit menneskelige udgangspunkt og mister evnen til at tale.
Skæbnen vil dog, at hun vender tilbage til den menneskelige civilisation – en dag i junglen bliver hun taget med af et par jægere, der sælger hende videre til et bordel i bytte med en papegøje. Her står helt nye udfordringer foran hende, og hun lærer sig at tale at begå sig blandt mennesker igen – indtil hun må flygte for at undgå at blive prostitueret. Derefter starter endnu en ny fase i hendes liv, hvor hun må klare sig som gadebarn i en colombiansk storby – indtil hun endelig finder en familie, der tager hende til sig og giver hende et nyt liv.
En gribende og fuldkommen uforlignelig historie om en pige med en fabelagtig evne til at klare sig helskindet igennem de mest utrolige begivenheder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vanessa James / Lynne Barrett-Lee / Marina Chapman
Sideantal: 255
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 154 mm
Højde: 231 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 468 g
Udgivelsesdato: 09 Sep 2013
Oplagsdato: 20 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043374

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Junglepigen - Den fantastiske og sande historie om en pige, der voksede op blandt aber Nyt Nordisk Forlag