Jørgen de Mylius - tak for al musikken

Vis stort billede
Jørgen de Mylius - tak for al musikken

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I anledning af sit 50 års jubilæum i medierne, udsender Jørgen de Mylius sine erindringer.


Jørgen de Mylius blev født den 5. marts 1946. Allerede som 17-årig, da han gik i 2. g på Østre Borgerdyd i 1963 blev han tilknyttet P3's nye musikradio for at lave musikprogrammer for de unge, og lige siden har han formidlet pop, rock og beat til skiftende generationer af danskere. I 1968 uddannede han sig til journalist.
Jørgen de Mylius fortæller om sin lange og utrolige karriere inden for musikken, om alle programmerne i radioen, som begyndte med Top Tyve og Efter skoletid - til Eldoradio i 2012. På tv vil mange huske ham fra en lang række portrætudsendelser af kendte musikere og også her mange programmer Superchancen, Stardust, Eldorado mv.
Hos meningsdannere i pressen og i radio-regi har han i perioder været inde i varmen og i perioder ude i kulden, men hans store engagement, hans trofaste publikum og hans enorme viden om musik har båret ham igennem. I dag vil der næppe kunne findes en voksen dansker, som ikke har lyttet til eller set hans programmer.
I erindringerne kommer vi bag om personen Jørgen de Mylius fra hans barndom i 50'erne i København, hvor hans musikinteresse startede ved at lytte til Radio Mercur og Radio Luxembourg til hans mange møder med kendte musikere som bl.andre The Beatles, Rolling Stones, Cliff Richard, Abba samt mange kunstnere.
På privatfronten har der i næsten hele perioden været børn i hans liv. Jørgen de Mylius fik sit første barn som ganske ung med sin første kone Jytte og blev far for sidste gang i en alder af 59 i sit nuværende ægteskab med Inger.
Jørgen de Mylius' liv byder på en fantastisk kavalkade af musik og oplevelser, som han nu vil dele med os.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen de Mylius
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 159 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 911 g
Udgivelsesdato: 25 Oct 2012
Oplagsdato: 16 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042087

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Jørgen de Mylius - tak for al musikken Nyt Nordisk Forlag