Jorden tro - Festskrift til Søren Krarup

Vis stort billede
Jorden tro - Festskrift til Søren Krarup

348,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Jorden tro - festskrift til Søren Krarup" udgives i anledning af MF Søren Krarups 70 års fødselsdag den 3. december 2007. Bogen er redigeret af historikeren Morten Uhrskov Jensen.
Blandt bogens mange bidragydere kan nævnes Søren Pind, Henrik Gade Jensen, Hans Hauge og Sven Ove Gade.
Fra bogens indledning af Morten Uhrskov Jensen:
"Det er sædvane, at der på halvfjerdsårsdagen udgives festskrifter, når fødselaren har ydet en betydelig indsats. Det er en god skik. Ikke mindst når der som her er tale om en person, der har talt Roma midt imod, når der var brug for det. Det vil der altid være brug for, men det er sjældent, at det er blevet gjort så vedholdende og med så vigtigt et anliggende, som det Søren Krarup har haft."
Festskriftet er forsynet med et navneindex over Søren Krarups samlede forfatterskab og lægger dermed grunden til fremtidens forskning i forfatterskabet.
Bidragydere: Morten Uhrskov Jensen, Sørine Gotfredsen, Nina Bjørneboe, Kasper Støvring, Søren Holm, Lars Hedegaard, John W. Hørbo, Hans Hauge, Jesper Høgenhaven, Sven Ove Gade, Claus Thomas Nielsen, Kai Sørlander, Niels Carl Lilleør, Michael Pihl, Morten Brøgger, Monica Papazu, Henrik Gade Jensen, Søren Pind, Kristian Østergaard, Ole Hyltoft, Lis Pihl

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Lysias
Udgivelsesdato: 28 Nov 2007
Oplagsdato: 29 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798919841

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Jorden tro - Festskrift til Søren Krarup Lysias