Jokeren og tyven - mit liv med Bob Dylan

Vis stort billede
Jokeren og tyven - mit liv med Bob Dylan

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Trods sin status som en af de største musikere gennem historien fremstår Bob Dylan stadig som en lukket, utilnærmelig person omgærdet af mystik. Han åbner sjældent op. Man kommer aldrig helt tæt. Det gjorde Victor Maymudes.

I over tredive år var han Dylans tour manager, rejsekammerat og nære ven. Jokeren og tyven er historien om Maymudes’ tid med Dylan fra de første dage i tressernes Greenwich Village og frem til bruddet i slutningen af halvfemserne. En førstehåndsberetning, der bidrager med ukendte detaljer og samtidig nuancerer den store fortælling om allerede kendte begivenheder i Dylans kunstneriske og personlige liv.

Da Victor Maymudes døde i 2001, efterlod han sig et unikt materiale i form af 24 timers båndoptagelser med interviews, der skulle danne grundlag for hans bog om Dylan. Sønnen Jacob påtog sig – med udgangspunkt i Victors optagelser – opgaven at skrive den bog, som faderen aldrig fik påbegyndt. Jokeren og tyven er et usædvanligt bidrag til den enorme mængde af Dylan-litteratur i kraft af sin helt specielle tilblivelseshistorie og de berømte båndoptagelser, men først og fremmest som et originalt og stærkt fortalt portræt af tiden og af Dylan som kunstner og menneske. Samtidig er bogen illustreret med aldrig før offentliggjorte fotografier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Victor Maymudes
Sideantal: 289
Sprog: Dansk
Originaltitel: Another Side og Bob Dylan
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Morten Andersen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 164 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 657 g
Udgivelsesdato: 29 Mar 2015
Oplagsdato: 29 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771379143

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Jokeren og tyven - mit liv med Bob Dylan People'Spress