Jóhanna og jeg

Vis stort billede
Jóhanna og jeg

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
En usandsynlig kærlighedshistorie: Den islandske statsminister og hendes hustru.
Nr. 1 på islandske bestsellerlister
“Johanna og jeg” er skrevet af Jónína Leósdótti. Hun er i dag gift med Jóhanna Sigurdóttir - den tidligere islandske statsminister under de første kriseår i Island- og ikke mindst verdens første statsoverhoved, der offentlig har stået frem som homoseksuel.
Begge kvinder var gift, da de mødte hinanden første gang i 1983. Ingen af dem havde før været sammen med en kvinde. I mange år blev deres forhold holdt hemmeligt på grund af de betydelige fordomme, der herskede om homoseksuelle i de år i Island.
Men kærligheden sejrede. I 2010 blev de gift - og Johanna blev statsminister og dermed den første statsminister i verden, der stod frem som homoseksuel.
Det er en fantastisk historie - både som egentlig kærlighedshistorie, men selvfølgelig også, fordi den sætter så mange interessante emner i spil: Hvordan man lykkes med et forhold med hele verdens øjne på sig, hvordan man balancerer det personlige og private over for en politisk karriere - og selvfølgelig verdens syn på homoseksuelle ægteskaber.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jónína Leósdóttir
Sideantal: 306
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Nanna Kalkar
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 17 Nov 2014
Oplagsdato: 17 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417814

Sprog

Dansk