Jeg ville først finde sandheden - Rejser med Jon Bang Carlsen

Vis stort billede
Jeg ville først finde sandheden - Rejser med Jon Bang Carlsen

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

JEG VILLE FØRST FINDE SANDHEDEN er en personlig og kunstnerisk portrætbog, der skildrer en filmkunstners liv og virke som en fornyer og omtænker af dokumentarfilmgenren. Om en enestående auteur – en samtalebog om film, kunst og liv.
Landskaber er/registreringer/ afskrifter af/ indre tilstande, lyder et Peter Laugesen-digt. Det kunne nemt stå som et motto for filminstruktøren Jon Bang Carlsens filmarbejde, mener forfatteren Lars Movin, der i JEG VILLE FØRST FINDE SANDHEDEN tager ud på en rejse med filmkunstneren, der har lavet film i mere end 40 år og har lige så mange filmtitler bag sig. I en periode på fem år rejste Lars Movin rundt sammen med Jon Bang Carlsen og opsøgte de særlige steder og landskaber, som har givet betydning til store dele af hans filmiske produktion: det sydvestlige USA, Irland, Sydafrika og selvfølgelig Danmark.
Kunstnerisk portræt af dansk films enegænger, Jon Bang Carlsen – en rigt illustreret samtalebog om filmkunsten og livet – for alle med interesse for film og den gode fortælling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Movin
Sideantal: 560
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Informations Forlag
Bredde: 174 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 1055 g
Udgivelsesdato: 26 Nov 2012
Oplagsdato: 26 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775143719

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Jeg ville først finde sandheden - Rejser med Jon Bang Carlsen Informations Forlag