Jeg kan da stadig synge - Om at genfinde glæden, når livet går i sort

Vis stort billede
Jeg kan da stadig synge - Om at genfinde glæden, når livet går i sort

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
“Jeg var sangerinden Misen. Så blev jeg moderen Misen. Derefter blev jeg sclerose-Misen, og nu er jeg pludselig sangerinden Misen igen. Som at have haft en forkert frakke på for længe, jeg pludselig kan få krænget af. Jeg kan jo for helvede stadig synge! Jeg har da ikke sclerose i stemmen – eller i mine følelser eller i mit hjerte! Det virker på én gang selvfølgeligt og overraskende.”
Da Misen Groth er 35 år, får hun konstateret sclerose. Verden kommer på tværs, og alting ramler. Hun har to små børn, mand og karriere, men bliver nødt til at redefinere sig selv og vælge, hvilken plads diagnosen skal have i hendes liv.
Dette er en forandringsfortælling om, hvordan Misen lærer at leve med sclerosen. Det er ikke en bog om kostplaner eller psykologi, men om at komme videre – om mødet med hospitalsvæsenet, ensomhed, selvopfattelse og andres opfattelse. Om familie, kærlighed, ambitioner og om trangen til stadig at være til nytte på trods af et handicap. Den handler om, hvordan et enkelt menneskes liv på et splitsekund går i sort, men især om hvordan perspektivet langsomt åbner sig, og hvordan det igen bliver muligt at se i morgen og næste år. Den handler om at genvinde sine pejlemærker og lysten til at navigere efter dem.
Om forfatteren Misen Groth er sangerinde og har turneret med bl.a. bigbandet Blast, lavet børneteater med Teater Vestvolden og sunget kor på diverse studieindspilninger.
Sammen med sin mand, Jacob Groth, har hun udgivet tre album: Missing i 1988, Walk Up Wind i 1999, og i 2005 udkom de med soundtrack’et til den danske tv-serie Ørnen, som også indeholder titelsangen Forgiveness, der har hittet både i Danmark og i udlandet. Misen medvirker desuden som sangerinde på adskillige temaer fra DR Drama og har i de senere år turneret med Sebastian.
Misen blogger på scleroseforeningen.dk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Misen Groth
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Udgivelsesdato: 29 Sep 2016
Oplagsdato: 29 Sep 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314887

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Jeg kan da stadig synge - Om at genfinde glæden, når livet går i sort Muusmann'Forlag