Jeg er Malala

Jeg er Malala Forstør

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tirsdag den 9. oktober 2012 trængte Taliban op i en skolebus og skød den 15-årige pakistanske pige Malala Yousafzai på klods hold. Hun overlevede det brutale attentat, og hendes historie gav genlyd over hele verden.
Fra den ene dag til den anden blev hun et globalt symbol på fredelig protest og kravet om uddannelse til alle børn.

Verden hørte første gang om Malala, da hun skrev en anonym blog om en skolepiges hverdag i en pakistansk by, hvor Taliban har sat sig tungt på magten. Bloggen blev modtaget som en sensation, og Malala og hendes far blev hovedpersoner i en amerikansk dokumentarfilm. Til sidst kunne deres identitet ikke længere holdes hemmelig, og de havnede på Talibans dødsliste.

Nu fortæller Malala for første gang sin bemærkelsesværdige historie. 'JEG ER MALALA' er en inspirerende og gribende historie om en piges modige kamp og beslutning om ikke at lade sig intimidere af ekstremister. Efter skudattentatet og en nærmest mirakuløs overlevelse har Malala modtaget talrige priser. FN's generalsekretær har udnævnt 10. november til Malala Dag, og der er etableret en international Malala Fond, som skal støtte pigers uddannelse. Malala er modtager af Nobels Fredspris 2014.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Christina Lamb / Malala Yousafzai
Sideantal: 362
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 3
Udgave: 2
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 145 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 470 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2014
Oplagsdato: 12 Jan 2016
Varefakta
Reference

b-9788740020816

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Jeg er Malala Politikens Forlag