Intet og alting - Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd

Vis stort billede
Intet og alting - Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd

349,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dette er Keith Martin-Smiths historie om Denis Kelly’s rejse hen imod at blive den zenmester, Jun Po Roshi, som han er i dag. En historie, der leder tankerne skiftevis hen på Hunter S. Thompson, Timothy Leary (amerikansk psykolog, aktivist og forkæmper for LSD) og Eckhart Tolle.

Hvis Kellys historie blev fortalt i romanform, ville ingen finde den troværdig, da hans liv har været en lang rejse af usædvanlige begivenheder.

Kelly voksede op med en fordrukken far, der jævnligt slog sine sønner og en mor, der vendte det døve øre til. Det gav ham et grundlæggende had til alle mænd og mistro til alle kvinder, som det tog ham årevis at lægge bag sig. Alligevel lykkedes det ham som barn at finde fred i et enkelt øjeblik. Et øjeblik der drev ham til at påbegynde en meditationsprakisis på trods af alle de selvdestruktive handlinger, han også skulle igennem, før han nåede frem til roen. En proces, der inkluderede en lang rejse til Indien, en flugt for livet og ikke mindst et fængselsophold. Ironisk nok var en af grundene til, at hans hjerte så at sige sprang op på vid gab, og han endte som spirituel leder, voldsomme ydre begivenheder, han var vidne til.

Om forfatteren: Keith Martin-Smith er coach, prisvindende forfatter, underviser, indstillet til at blive zenpræst og dyrker desuden Qi Gong på højt niveau.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Keith Martin-Smith
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget I Am
Bredde: 154 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 717 g
Udgivelsesdato: 27 Aug 2015
Oplagsdato: 27 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793172432

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Intet og alting - Fra kaos til kærlighed, fra syretrip til lsd Forlaget I Am