Ingrid, Prinsesse af Sverige - Dronning af Danmark

Vis stort billede
Ingrid, Prinsesse af Sverige - Dronning af Danmark

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

For 100 år siden, d. 28. marts 1910, kom den lille Prinsesse Ingrid Victoria Sofia Louise Margareta til verden ­– datter af den daværende Kronprins Carl Gustav af Sverige. De første barndomsår var fyldt med kærlighed, men moderen døde pludseligt efter kort tids sygdom, og Prinsesse Ingrid måtte i en alder af blot ti år overtage rollen som Sveriges førstedame. Som 25-årig blev hun gift med den danske Kronprins Frederik d. IX., og de stiftede familie i København med de tre døtre, Margrethe, Benedikte og Anne-Marie. Ingrid blev en højt elsket kronprinsesse og Dronning af Danmark – især i tiden under 2. verdenskrig, hvor Kongeparret i modsætning til den siddende regering tog tydelig afstand til nazisternes besættelse af Danmark.

Både den danske og svenske kongefamilie stiller op og fortæller åbenhjertigt om den elskede mor og mormor. Mindet om Dronning Ingrid står stadig stærkt i både kongefamilien såvel som resten af Danmark.

Ingrid, Prinsesse af Sverige – Dronning af Danmark er skrevet af den svenske forfatter og journalist Roger Lundgren. Han har tidligere skrevet biografien Sibylla og er medstifter af tidsskriftet “Queen”. Roger Lundgren har siden barnsben været stærkt interesseret i de royale, og han har personlig kontakt til de fleste af Europas kongehuse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Roger Lundgren
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 165 mm
Højde: 236 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 620 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2010
Oplagsdato: 25 Mar 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770558266

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Ingrid, Prinsesse af Sverige - Dronning af Danmark People'Spress