Ingemanns Land - Et familiedrama

Vis stort billede
Ingemanns Land - Et familiedrama

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Drama savner jeg ikke. Det har der været nok af i min barndom. Jeg går ikke rundt og tørster efter flere afsporede tog, vildfarne riffelskud, slåskampe på gårdspladsen, vodka med mælk til morgenmad, opslidende retsager og dødskørsler med mig og min søster på bagsædet."

Peter Ingemanns opvækst var præget af farens tiltagende drikkeri - samt hans hang til utroskab, et forrygende blik for en god handel og en evne til at tabe det hele igen. Et kaotisk liv, der endte med et selvmord i en kælder.

I Ingemanns land fortæller Peter Ingemann med ømhed og humor om et farverigt liv blandt originaler og en kernefamilie, som langsomt gik I opløsning. Bogen er et kærligt og rystende familiedrama, som vil efterlade læseren med et helt nyt indtryk af manden, der måske bedst er kendt som den sjove og joviale vært på "Hammerslag" og "Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed". Men det er først og fremmest historien om en lille dreng, der aldrig holdt op med at se op til sin far. Og om en voksen mand, som til sidst sagde fra... og fandt sig selv

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Ingemann
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 2
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 153 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 344 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2015
Oplagsdato: 01 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712052630

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Ingemanns Land - Et familiedrama Gads Forlag