Ikk' for sjov - Om kemo og comedy

Vis stort billede
Ikk' for sjov - Om kemo og comedy

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Komikeren Geo fik sidste efterår konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask, og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow Comedy Aid.

Til Geos halvårlige rutinekontrol fandt lægerne en spredning til lungerne, hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af ni uger med den hårdeste kemobehandling. Det blev ni uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.

IKK’ FOR SJOV er en bog, som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på, man kommer godt ud på den anden side.

Geos vedkommende, varme og underholdende historier bliver suppleret med indspark fra Geos kone, radiovært og blogger Christiane Vejlø. Christiane fortæller om at servere piller døgnet rundt til en mand, der bare vil sove, om at snakke om kræft med en fireårig, om at dele en sygdom, om ensomheden på sidelinjen og om den kærlighed, som skinner igennem, uanset hvad.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: GEO
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 145 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 369 g
Udgivelsesdato: 17 Apr 2013
Oplagsdato: 20 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373929

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Ikk' for sjov - Om kemo og comedy People'Spress