I fulde åndedrag - En krigskirurgs erindringer

Vis stort billede
I fulde åndedrag - En krigskirurgs erindringer

47,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Finn Warburg er Danmarks mest erfarne krigskirurg. Han var bl.a. med i Beirut i firserne, Sarajevo i halvfemserne, jordskælvet i Iran og Indien, sult, tørke og borgerkrig på Afrikas Horn, tsunamien og senest med forsvaret i Afghanistan i 2006. Finn Warburg har set mere død og ødelæggelse end de fleste og har opereret under de mest kummerlige forhold, men valgte at handle og at helbrede med de midler, der var til rådighed.

Nu har Finn Warburg skrevet sine erindringer. Han fortæller åbent og ærligt og med glimt i øjet om barndomshjemmet, de herlige dage i hjemmeværnet og om alle krigene og katastroferne – og ikke mindst om alle de mange mennesker han har mødt på sin vej …

Finn Warburg er overlæge ved Ortopædisk Kliniks Traumesektion på Rigshospitalet. Han er egentlig gået på pension, men som Danmarks mest erfarne krigskirurg er det svært at undvære hans ekspertise. Danmark er i krig, og de danske soldater, der kommer hjem med svære skader, har brug for hans hjælp. Grundet hans store erfaring og alsidige evner som kirurg har han fået tilnavnet ”Troldmanden fra Riget”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Finn Warburg
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag A/S
Bredde: 180 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 1405 g
Udgivelsesdato: 10 Nov 2011
Oplagsdato: 10 Nov 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496677

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

I fulde åndedrag - En krigskirurgs erindringer Fadl'S Forlag A/S