Hymne til friheden

Vis stort billede
Hymne til friheden

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I 10-året for offentliggørelsen af Muhammed-tegningerne gør Flemming Rose status over den debat, som han verden over har haft en central rolle i. Denne lille bog er en engageret hyldest til frihedsrettighederne.

For 10 år siden inviterede Flemming Rose danske bladtegnere til at tegne muslimernes profet Muhammed. 12 tegninger blev bragt i Jyllands-Posten. Det satte gang i en debat, som efter terrorangreb i begyndelsen af 2015 på Charlie Hebdo og et jødisk supermarked i Paris og på et debatmøde og synagogen i København har fået fornyet aktualitet.

I centrum for debatten står spørgsmål som: Hvad er ytringsfrihedens grænse i et multikulturelt demokrati? Hvordan skal et frit samfund reagere på terror? Er islam forenelig med en liberal orden? Hvorfor er Europas multikulturelle drøm bristet? Hvorfra kommer de største trusler mod demokrati og frihed? Er ytringsfriheden truet, og er situationen blevet værre eller bedre i de forgangne 10 år? Hvorfor vinder den radikale højrefløj frem i flere europæiske lande, og er det en trussel mod det liberale demokrati?

I ugerne efter angrebet på Charlie Hebdo tog Flemming Rose til Paris for at drøfte disse spørgsmål med venner og kolleger fra det satiriske blad, som overlevede attentatet.

Denne bog er resultatet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Flemming Rose
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Jyllands-Postens Forlag
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 298 g
Udgivelsesdato: 27 Sep 2015
Oplagsdato: 27 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740024265

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hymne til friheden Jyllands-Postens Forlag