Hvorfor blev Marilyn Monroe myrdet - og af hvem?

Reduced price!
Vis stort billede
Hvorfor blev Marilyn Monroe myrdet - og af hvem?

119,20 kr

-20%

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I anledning af 50-året for Hollywood-stjernen Marilyn Monroes død har advokat Vagn Søndergaard skrevet sin dramatiske beretning om, hvorledes Marilyn endte sit liv. De amerikanske myndigheders officielle forklaring på dødsfaldet er - og har altid været - selvmord. Men sandheden er, at hun blev myrdet, og at det lykkedes den øverste politimæssige ledelse i Los Angeles at lægge låg på sagen, idet en sædvanlig efterforskning, ville have indebåret risiko for helt uoverskuelige og dramatiske følgevirkninger i det øverste politiske hierarki i USA.
I dag kan vi konstatere, at Marilyn Monroe - her 50 år efter sin død - fortsat lever i bedste velgående, omend som myte, legende, kultskikkelse eller ikon. Det kan også fastslås, at omstændighederne omkring hendes død udgør et af vor tids mest fascinerende kriminalmysterier, som indeholder alle de elementer, som traditionelt påkalder sig interesse, herunder bl.a. mafiakriminalitet, politik på højeste plan, kærlighed, had, korruption, sex, jalousi og intriger. Og sidst men ikke mindst involvering af en række mega-stjerner og særdeles kendte personer.
Kort sagt: Omstændighederne omkring Marilyns død indeholder simpelthen en rigtig god historie - og gode historier har til alle tider fængslet os mennesker, hvad enten de blev fortalt for 4000 år siden rundt om lejrbålet, eller vi i dag oplever dem i fjernsynet, når vi ser Matador, Krøniken eller Borgen eller får dem præsenteret på anden måde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Vagn Søndergaard
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 229 g
Udgivelsesdato: 05 Dec 2012
Oplagsdato: 06 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771148671

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Hvorfor blev Marilyn Monroe myrdet - og af hvem? Books On Demand