Hvorfor bange for det ukendte?

Vis stort billede
Hvorfor bange for det ukendte?

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvorfor bange for det ukendte? er historien om den danske kvinde, der forelsker sig i en græsk mand. Om at skabe et liv sammen. Om at bygge broer med humor og forståelse. Og om de udfordringer, der opstår.

Angst, jalousi, samvittighedskvaler og drømme plager Lene Dragsdahl, mens hun kæmper for at forstå sig selv og tilværelsen. Livet fører hende gennem norske ødegårde, familieoprør, Tvindskoler, skilsmisse, spirituelle udviklinger og omvæltninger og alle de fejl, hun tør lave. For denne kamp, den er for vigtig til at tabe. Og hvad er en udfordring i sidste ende andet end en ny mulighed?

Uddrag af bogen

Men den torsdag, og det var tredje marts, hvor jeg blev vinket hen til et af de små borde af hende, der kun taler græsk – i dialekt – mumlende og med en kemi, der absolut ikke passer til min, og hvor jeg satte mig – høfligt – og hvor han kom, ham med det levende ansigt, som jeg havde lagt mærke til, og satte sig og så mig i øjnene, da tænkte/mærkede jeg: åh dog – ham kender jeg – ham har jeg kendt fra før. Og jeg tænkte: Hjælp, hvad sker der her? Jeg nåede ikke engang at beslutte mig for at stole på skæbnen eller at hytte mit skind.

Om forfatteren

LENE BORRING DRAGSDAHL er født i Valby, men bosat i Mørkhøj. Som 50-årig blev hun cand.mag. i dansk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Borring Dragsdahl
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Lene Borring Dragsdahl
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 453 g
Udgivelsesdato: 01 Mar 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270787

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Hvorfor bange for det ukendte? Mellemgaard