Hvis jeg kan, kan du også

Vis stort billede
Hvis jeg kan, kan du også

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Som 22-årig var Camilla Framnes lige blevet mor for anden gang. Hendes vægt var på sit højeste, og hendes parforhold var på sit laveste. Bag sig havde hun flere år på kontanthjælp, og på hendes mikroovn lå der bjerge af regninger, som hun ikke kunne betale. Som altid spiste hun sig gennem problemerne. Hun fandt trøst i sine daglige chokoladekiks, chipsposerne og den obligatoriske halvanden liter cola. Til sidst måtte hun skifte sengen ud, fordi dens maxvægt kun gik op til 130 kilo.
Men så skete der noget. En dag fik hun tilbudt at deltage i et slanke-program på tv, og det blev starten på en næsten ufattelig succeshistorie. På et år tabte Camilla 50 kilo. Ikke ved hjælp af operationer eller fanatiske sultekure. Men ved hjælp af sin egen styrke og viljen til at få mere ud af livet.
I bogen beskriver Camilla 100 procent ærligt sine kampe og sit forhold til maden, som hun var afhængig af på samme måde som narkomaner er af deres stof. Da Camilla valgte at tage styringen over maden, fik hun også kontrol over resten af sit liv.
I dag er hun godt i gang med en uddannelse. Følelserne er kommet tilbage i parforholdet, og hun er blevet den mor, som hun ikke orkede at være, da hun forpustet gik rundt med sin overvægt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Framnes i samarbejde med Karin Heurlin
Sideantal: 256
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 4
Udgave: 2
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 306 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2012
Oplagsdato: 11 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771089059

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Hvis jeg kan, kan du også People'Spress