Hvad svarer du, når livet kalder? - Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum

Vis stort billede
Hvad svarer du, når livet kalder? - Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
En stærk historie om at finde sig selv og gøre en forskel for andre
Lisbeth Johansen stod midt i en lovende karriere i hotelbranchen, da en indre stemme pludselig kaldte. Et eller andet føltes ikke rigtigt. Længe forsøgte hun at ignorere stemmen, men besluttede til sidst at sige jobbet op og tage ud i verden.
"Hvad svarer du, når livet kalder?" er beretningen om hendes rejse fra toppen af karrieren til slummen i Kolkata i Indien. Her driver hun i dag organisationen LittleBigHelp, der med over 70 ansatte arbejder for at give børn og kvinder et bedre liv.
I bogen fortæller Lisbeth Johansen ærligt og humoristisk om betænkelighederne ved at forlade Danmark og om mødet med indisk kultur og spiritualitet – fra hellige guruer og tibetanske frihedskæmpere til forladte gadebørn og korrupte hjælpearbejdere. Gennem stort slid, ensomme nederlag og mange små sejre får hun opbygget LittleBigHelp, som i dag gør en vigtig forskel for hundredevis af mennesker i et af verdens fattigste og mest kaotiske lande.
LISBETH JOHANSEN (f. 1974) er opvokset i Hobro og uddannet akademiøkonom, yogaunderviser og coach. I 2009 grundlagde hun LittleBigHelp, som hun i dag er leder af. Hun blev i 2012 kåret som Årets Helt af Jyllands-Postens læsere og modtog i 2015 Ugebladet SØNDAGs Heltindepris.
METTE SKOV HANSEN (f. 1989) har skrevet bogen i samarbejde med Lisbeth Johansen. Hun er journalist på Kristeligt Dagblad og har gennem et år fulgt Lisbeth Johansen og LittleBigHelps arbejde i Danmark og Indien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette Skov Hansen i samarbejde med Lisbeth Johansen
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 361 g
Udgivelsesdato: 30 May 2016
Oplagsdato: 30 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774672838

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Hvad svarer du, når livet kalder? - Mit spring fra toppen af karrieren til bunden af Indiens slum Kristeligt Dagblads Forlag