Huset i himlen - Mine 15 måneder som gidsel i Somalia

Vis stort billede Tilføj
Huset i himlen - Mine 15 måneder som gidsel i Somalia

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I 15 måneder blev hun holdt som gidsel i Somalia. Men hvordan overlever man som menneske, når man er blevet behandlet som et dyr?Amanda Lindhout er en ung, lovende journalist, der rejser til verdens farligste land – Somalia – for at arbejde. På fjerdedagen bliver hun bortført af maskerede mænd på en støvet landevej.

I 460 lange dage holder kidnapperne hende fanget, mens derfor handles om løsesummen. Amanda konverterer til islam i håb om, at det vil øge hendes overlevelseschancer; hun får”hustru-undervisning” af en af sine vogtere og forsøger endda en farefuld flugt.

Mens hun bliver flyttet fra det ene forladte hus til det andet, overlever hun på håbet og hukommelsen – hun genkalder sig hvert et dejligt minde fra tiden før, hun blev taget til fange. Når hun er allermest desperat, forestiller hun sig et fredfyldthus i himlen, hvorfra hun kan kigge ned på sin lænkede og forslåede krop.

Huset i himlen er en stærk og uafrystelig historie om mod, modgang og modstandskraft. Bogen er så levende, spændingsfyldt og smukt skrevet, at man helt kan glemme, at det ikke er en roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Amanda Lindhout / Sara Corbett
Sideantal: 390
Sprog: Dansk
Originaltitel: A house in the sky
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Stig W. Jørgensen
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 156 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 557 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2014
Oplagsdato: 22 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712049722

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Huset i himlen - Mine 15 måneder som gidsel i Somalia Gads Forlag