HUGO

Vis stort billede
HUGO

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen ’HUGO’

Om Hugo Rasmussen - en musiker og et menneske, der vil blive husket!

Han var en folkekær musiker, der tiltrak et stort hjemligt publikum, også folk, der som udgangspunkt ikke kendte så meget til jazz. Hans basspil er legendarisk, og selv blev Hugo en legende.

Bogen er baseret på mange dejlige og ærlige samtaler med Hugo samt interview med de mennesker, der har været tæt på ham, ikke mindst 15 af hans musikalske venner som f.eks. Carsten Dahl, Alex Riel, Niels Hausgaard, Paul Banks, m.fl., samt hans familie og ekskærester. Bogen fortæller jazz-historie gennem mere end 50 år og den belyser omkostninger og glæder ved at vie sit liv til musik og kunst. Vi kommer tæt på mennesket Hugo Rasmussen, en stor musiker, en spillemand, et varmt og generøst menneske, som fortryllede med sit nærvær og sin indlevelse musikalsk og menneskeligt, og den fortæller om arbejderdrengen, der trodsede alle odds og blev én af Danmarks mest folkekære musikere.

Bogen er netop kommet i en ny udgave og indeholder også efterskrift af Paul Banks og Jakob Dinesen. Kvaliteten er en lækker hardback på 232 sider med mange dejlige fotos og smudsomslag!

Årets julegave!!

Mere info på mail: jeanette@minpost.dk mobil: 20662230

se mere på: www.arp-art.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanette Arp
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Vivamusic
Bredde: 185 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 750 g
Udgivelsesdato: 30 Nov 2015
Oplagsdato: 30 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799865604

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk