Hudløs - Jørn Hyldgaard - om Gud, depression og diagnose

Vis stort billede
Hudløs - Jørn Hyldgaard - om Gud, depression og diagnose

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Jørn Hyldgaard - Om Gud, depression og diagnose ”Hudløs”er et nærbillede af evangelisten og frikirkepræsten Jørn Hyldgaard, som lever et fantastisk liv, men ender med at leve seks år i en dyb depression.
Et turbulent liv med misbrugI bogen, der er skrevet af journalisten Allan Høyer, får læseren indblik i Jørns missionske opvækst og de tvangstanker, der allerede som ung påvirker ham. De kaster ham ind i et turbulent liv med misbrug og ophold på behandlingshjemmet Betesda, hvor han møder folk, der får ham på rette vej – blandt dem hans kommende kone Britta.
Fanget i depressionenBritta og Jørn stifter familie og får børn, og Jørn engagerer sig mere og mere i trosforkyndelse, evangelisation og nødhjælp verden over, bl.a. Rwanda og Hviderusland. Samtidig bliver Jørn præst, får en kirke i Danmark og bliver en af de mest kendte frikirkepræster i Danmark. Han stabler et omrejsende stand-up show på benene, som ikke er lige populært i alle kristne kredse, men tvangstankerne og det store arbejds- og succespres påvirker Jørn så meget, at han brænder ud og kommer i en dyb depression. Hans kone overvejer skilsmisse, vennerne vender ham ryggen, men som et lyn fra en klar himmel - og til dels med hjælp af den udskældte psykiater Arne Mejlhede - bliver Jørn helbredt.
Forandret for altidJørn er nu tilbage i manegen og holder igen foredrag og prædikener i hele Danmark med base i Herning. Han bærer både bibel og en psykiatrisk diagnose med i sin bagage. Som en evig konflikt må han leve med, at manden, der beder for mirakler, selv er afhængig
af medicin.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Allan Høyer
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Uscumlic
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Scandinavia
Bredde: 156 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 497 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2015
Oplagsdato: 14 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771328431

Sprog

Dansk

Hudløs - Jørn Hyldgaard - om Gud, depression og diagnose Scandinavia