Hjertet har altid det sidste ord

Vis stort billede
Hjertet har altid det sidste ord

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

”Intet menneske er en ø” har det lydt, siden John Donne skrev de smukke ord for 400 år siden. Gennem de sidste godt og vel 70 år har det vist sig sandt i forfatteren Peter Dürrfelds liv. I hans nye bog, Hjertet har altid det sidste ord, fortæller han derfor om sit livs døde – alle de mennesker, hvis død for ham rummede et fravær, fordi de med deres liv havde fyldt ham med et nærvær. Det begynder med Kaj Munk, som red ranke med den toårige Peter, og fortsætter med en lang række mennesker, som tilsammen bliver et smukt galleri befolket med levet liv.
Hjertet har altid det sidste ord rummer både en række ømme portrætter af ukendte mennesker – for eksempel forfatterens far, bedstemor og mester– og et galleri af kendte døde – blandt andet Hans Hedtoft, Dirch Passer, Leonard Bernstein, Dan Turèll og Bobby Fischer. Når disse flettes sammen, giver det et varmt og indfølt billede af Danmark fra Anden Verdenskrig til i dag. Og man mindes om sit eget livs døde. Hjertet har altid det sidste ord er en både skøn og vemodig læseoplevelse.
Peter Dürrfeld (f. 1942) er forfatter til en række romaner, flere bøger om skak og klassisk musik og oversætter af bl.a. Mozarts samlede breve.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Dürrfeld
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 150 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 27 Mar 2014
Oplagsdato: 27 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671442

Sprog

Dansk

Hjertet har altid det sidste ord Kristeligt Dagblads Forlag