Halshug - Historien om en terrorplan

Vis stort billede Tilføj
Halshug - Historien om en terrorplan

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

David Headley var hjernen bag mordet på 166 mennesker under terrorangrebet i Mumbai den 26. november 2008. Næste plan var hævn for Muhammedtegningerne. Et terroranslag mod Jyllands-Postens redaktionslokaler på Kongens Nytorv.

I denne bog fortæller journalist Kaare Sørensen den fulde historie om angrebet mod Danmark, der blev afværget i sidste øjeblik. Med unik adgang til tusindvis af private mails fra et lukket chatforum samt alle tilgængelige akter i retssagen mod Headley rekonstruerer bogen i uhyggelige detaljer planlægningen af angrebet. Og det dokumenteres, at hævnen mod Danmark blev støttet hele vejen til tops i al-Qaeda.

Men bogen er først og fremmest et fascinerende og forfærdende psykologisk drama om det rodløse og splittede, men determinerede menneske bag komplottet mod Mumbai og København. David Headley, alias DaoodGilani – født med et klart blåt og et dyb-brunt øje – voksede op hos sin pakistanske far, inden han som teenager rejste til USA og smagte det frie liv på godt og ondt. Han gik snart fra den ene narkosag til den anden, indtil han efter 11. september fik tilbud om strafnedsættelse mod at lade sig hverve af myndighederne og tage til Pakistan for at samle oplysninger om militante islamister. Headley takkede ja, rejste – og skiftede side.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kaare Sørensen
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 149 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 558 g
Udgivelsesdato: 21 Oct 2013
Oplagsdato: 21 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771372847

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Halshug - Historien om en terrorplan People'Spress