H. N. Andersen - En ØK-logisk livsberetning - En ØK-logisk livsberetning

Vis stort billede Tilføj
H. N. Andersen - En ØK-logisk livsberetning - En ØK-logisk livsberetning

488,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der er skrevet meget om stifteren af Det Østasiatiske Kompagni. I en helt ny bog giver forfatte¬ren en omfattende livsberetning om Andersen. Som baggrund har forfatteren udnyttet sin erfaring fra mange års arbejde i ØK's forretningsverden og han har trukket på sin omfattende indsigt i og viden om ØK's arkiver og historie.
Bogen foregiver ikke at være et eventyr. Den lægger vægt på både alvor og spænding i sin beretning om den mand, der i løbet af 85 år skabte sig et liv så mangfoldigt, men også så særpræget, at det stadigt er værdifuldt at fordybe sig i. Andersen blev kendt og anerkendt for sine evner og blev tidligt en af sit århundredes mest markante personer i Danmark. Men han var først og sidst et menneske.
En smædekampagne startet i september 1923 blev indledningen til en voldsom fordrejning af virkeligheden, der i dag har udviklet sig til at være den offentlige version af Andersens historie. Derfor har bogen også en økologisk synsvinkel - et ønske om at rense op i al den forurening af denne histories forløb, der gennem så mange år har fået lov at vokse sig større og større.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Kamstrup
Sideantal: 578
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 43 mm
Vægt: 1126 g
Udgivelsesdato: 04 Jul 2010
Oplagsdato: 05 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776917548

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

H. N. Andersen - En ØK-logisk livsberetning - En ØK-logisk livsberetning Books On Demand