Guldrejsen

Vis stort billede
Guldrejsen

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I denne bog kommer du tæt på dansk idræts største succeshistorie i det seneste årti.Herrelandsholdet i håndbold har betaget hele nationen. Ikke bare ved at vinde guld til Danmark, men nok så meget ved at vinde danskernes hjerter. I en sportsverden med lukkede døre sparkede Joachim Boldsen og co. hængslerne af, så alle kunne kigge ind. Boldsens flabethed, Kasper Hvidts eftertænksomhed, Lars Christiansens charme og Mikkel Hansens ro.Danskerne fik den ægte vare og flokkedes foran TV-skærmene, når deres drenge var i aktion. Midt i det hele har stået Ulrik Wilbek. Verdens mest vindende håndboldtræner. En mand med kant og personlighed. Ikke alt har været idyl i kulissen, men der har været resultater på banen. I januar 2014 vil håndboldfeberen nå helt nye højder, når Danmark skal være vært for EM-slutrunden i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Herning.Thomas Kristensen og Bent Nyegaard fra TV2 har været en del af inderkedsen omkring landsholdet i hele Wilbeks imponerende æra. Kyndigt og begejstret har Thomas Kristensen guidet seerne igennem kampene, mens Bent Nyegaard med skarpe, ublide holdninger har delt kilovis af ris ogspandevis af ros ud. Nu åbner de for den godtepose af anekdoter, som aldrig er blevet fortalt. De pudsige, sjove og dramatiske episoder. De gennemgår landsholdets succeshistorier, særhederne og konflikterne, og de genkalder de få, sorte kapitler og mange store øjeblikke.

Om forfatterne:
Bent Nyegaard (født 1951) Uddannet lærer. Håndboldtræner i 48 år. Tidl. journalist på bla. Fyens Stiftstidende. Medkommentator på TV 2 siden 2000. Har dækket to olympiske lege og 31 håndboldslutrunder.

Thomas Kristensen (født 1971)
Kommentator på TV 2 siden 1999. Har dækket OL, EM og VM i fodbold og Tour de France, samt 28 håndboldslutrunder. Har kommenteret over 800 håndboldkampe live.

Dan Philipsen (født 1972)
Sportsjournalist på Jyllands-Posten siden 2003. Har dækket tre olympiske lege og 19 håndboldslutrunder. I 2010 kåret til Årets Sportsjournalist. Skrevet bøgerne "Licens til at vinde", "En Dronning kom til byen" og "Over Stregen".


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dan Philipsen / Thomas Kristensen / Bent Nyegaard
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Jyllands-Postens Forlag
Udgivelsesdato: 21 Oct 2013
Oplagsdato: 29 Dec 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740010909

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Guldrejsen Jyllands-Postens Forlag