Gokkelajser

Vis stort billede
Gokkelajser

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

’Gokkelajser’ er historien om Bosse Hall Christensen, trommeslageren der var med til at starte Shu-bi-dua og som med sine sproglige indfald satte sit umiskendelige præg på bandet gennem dets første årti. Men det er andet og mere end blot en sensationel røverhistorie om sex, drugs and rock ’n’ roll.

Det er først og fremmeste en forbløffende levnedsbeskrivelse om en dysfunktionel barndom, de mange successer med et af Danmarks største pop-ikoner, en mangeårig kamp mod alkoholismen, svigt af børn, selvmordsforsøg, indlæggelse på den lukkede og afvænning. Et overraskende comeback med etableringen af et af de mest succesrige reklamelydstudier i Danmark, villa og Porsche, tilbagefald i misbrug, konkurs og den endelige rip-off. Fra gulddreng til nuldreng. Undervejs vandrer man med Bosse på caminoen i Spanien, som han erobrede i 2005, og med sine mange refleksioner sætter han op- og nedturene i relief.

’Gokkelajser’ er en biografi, men kunne med sin stærke historie lige så vel have været en udviklingsroman. Og så er den nærmest urimelig ærlig. Det er på én gang en spændende, rystende, tankevækkende, humoristisk og velskrevet bog om et menneske på konstant jagt efter ro i en rastløs og martret sjæl, og ikke mindst er det en fortælling om den evige jagt efter en mening med livet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bosse Hall Christensen
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bogkompagniet
Bredde: 161 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 600 g
Udgivelsesdato: 08 Oct 2014
Oplagsdato: 08 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792984296

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk