Globetrotter

Vis stort billede
Globetrotter

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I over 50 år var den nu 93-årige Jens Bjerres liv én lang spændende opdagelsesrejse med hele verden som kulisse for de mest eventyrlige oplevelser.

Historien om Jens Bjerre er historien om en eventyrer af den gamle skole. Om et menneske, der helt fra barnsben elskede at gå på opdagelse, og hvis iver efter at se verden fik ham til allerede som 12-årig at forsøge at stikke af hjemmefra for at få hyre som skibsdreng.

Det er også historien om en ung frihedskæmper, der under besættelsen var aktiv i modstandsgruppen BOPA, og om en journalist, der aldrig tillod forhindringer stå imellem ham og den gode fortælling. Endelig, men ikke mindst er det historien om en opdagelsesrejsende, der i mere end 50 år rejste til fjerne afkroge af verden for at dokumentere de nu for altid tabte ritualer og skikke blandt indianere, buskmænd og kannibaler – altid med kameraet som sin tro følgesvend.

’Globetrotter’ er Jens Bjerres underholdende livshistorie fortalt til Lone Theils og med fotos af Jens Bjerre.

Om forfatterne:
Jens Bjerre, født 1921, journalist, opdagelsesrejsende, forfatter og filmmand. Modtager af flere priser for sine fotos og dokumentarfilm og medlem af The Royal Geographical Society.

Lone Theils, født 1971, forfatter og journalist. Har igennem 15 år boet i London og bl.a. arbejdet som korrespondent for Politiken.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Bjerre / Lone Theils
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 177 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 624 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2015
Oplagsdato: 14 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740019865

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Globetrotter Politikens Forlag